O AdCombo

 

AdCombo je CPA Affiliate mreža koja u ponudi ima veliki broj proizvoda prepoznatljivih brendova. Kada se registrujete kao affiliate (publisher), možete promovisati naše ponude putem formata reklamiranja koji sami odaberete. To mogu biti Facebook plaćeni oglasi, vaš sajt, Google Adwords oglasi, neka druga mreža za kupovinu internet saobraćaja (prometa/traffic-a). Vaš prihod je procenat od prodaje koja je izvršena preko vašeg linka. Najčešće je u pitanju prodaja nekog proizvoda, ali to može biti npr. slučaj kada posetilac vašeg linka instalira igricu ili isproba novu aplikaciju – free trial.

U ponudi imamo veliki broj proizvoda u kategorijama lepota, dijete, zdravlje kao npr: Chocolate Slim, Goji Cream, Varikossete, EcoSlim, Carrot Cream, Black Mask…

Naše ponude su dostupne u preko 100 zemalja. Neke od atraktivnih zemalja za promociju ovih proizvoda su Vietnam, Tajland, Italija, Španija, Poljska, Belgija, Nemačka, Austrija, Holandija i mnoge druge.
Najveći uspeh kod promovisanja primećen je kada su se za promocije koristili Facebook paid oglasi, Google Adwords, Bing ads, ali i kod Native ads oglasa.
Cash on Delivery sistem znači da naš affiliate (publisher), ostvaruje uspešnu ili neuspešnu prodaju u slučaju kada potencijalni kupac ostavi svoje ime i broj telefona, call centar kontaktira potencijalnog kupca koji može:

  • Prihvatiti dostavu robe,
  • Odbiti dostavu robe,
  • Biti nepostojeći kupac – kada je neko ostavio broj u šali, ili je ostavio nepravilan broj telefona, ili je ostavio tuđi broj telefona, i slično

Kada potencijalni kupac prihvati kupovinu i ostavi adresu za dostavu, tada on postaje kupac i konverzija je uspešna. Ova uspešna konverzija biće vidljiva u koloni Sales u našoj statistici.

Potencijalni kupac može odbiti dostavu robe iz različitih razloga, npr. Cena mu je previsoka, predomislio se, ili jednostavno ne želi da prihvati dostav. Tada se ova potencijalna prodaja premešta u kolonu Canceled – Rejects.
Ako call centar nije uspeo da kontaktira kupca, ili je broj pogrešan, ova potencijalna prodaja se premešta u kolonu Canceled – Trash.

AdCombo je omogućio veliki broj prelanding i landing stranica koje možete koristiti u svojim promocijama.